Kerstmarkten in Gent onder de naam "Winter in Gent"

Ervaar de magie van de feestdagen op de kerstmarkten in Gent. Met zijn charmante kasseistraten, historische gebouwen en feestelijke sfeer is Gent de perfecte plek om de feestdagen te vieren.

De kerstmarkten in Gent bieden een unieke winkelervaring, met verkopers die alles verkopen, van handgemaakte ornamenten en geschenken tot heerlijke lekkernijen en warme dranken. Dwaal door de kraampjes en proef traditionele Belgische delicatessen zoals wafels, chocolade en glühwein, terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van het seizoen.

De historische pleinen en bezienswaardigheden van de stad worden tijdens de kerstperiode omgetoverd tot winterwonderlanden, met fonkelende lichten en decoraties die een feestelijke sfeer creëren. Het Sint-Baafsplein is een must-visit bestemming, met een gigantische kerstboom en een ijsbaan voor bezoekers om van te genieten.

Kom dus de magie van de feestdagen in Gent ervaren en creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren. De kerstmarkten worden elk jaar gehouden van het tweede weekend van december tot 31 december, dus er is voldoende tijd om de vakantiesfeer op te snuiven.

Om je ervaring nog beter te maken, controleer je of de data overeenkomen met je reis en boek bij Hotel De Flandre in het hartje van Gent, op slechts een korte wandeling van de kerstmarkten. We bieden gezellige accommodaties, heerlijk ontbijt en een warme, gastvrije sfeer.

Mis deze magische en betoverende ervaring niet! Plan vandaag nog je reis en ervaar de magie van de feestdagen in Gent.

Ontdek meer